Hollands

Goudse Glorie Havendagen

This page is in Dutch. Welcome to contact us if you are interested in Holland

Wij spreken ook gewoon Hollands. Wij willen met alle plezier uitleg geven in het Nederlands. ActuSail is een Coaching praktijk gericht op het optimaliseren van uw topprestatie in het bedrijfsleven. Wij bieden een uniek programma aan. Kies uit intensieve coaching, duiken, zeilen of een combinatie en altijd inclusief een relaxed verblijf in Europa of Azie. De coaching is gericht op betere prestaties en versterking van de persoonlijkheid. Het duiken, zeilen of andere ontspannende activiteit laat u natuurlijk genieten en nieuwe vaardigheden ontdekken.

Thomas: “Wat een ontzettend leuke tijd was het, bedankt voor een geweldige ervaring en toch ook een stukje zelfoverwinning. Ik vond het erg bijzonder om, in zo’n korte tijd, met een onbekende zo veel mee te maken (vertrouwen).”

Michael Boelrijk bezit een bijzondere combinatie. Hij verenigt een jarenlange praktijk met een rijke persoonlijke ontwikkeling en een groot gevoel voor persoonlijke behoeftes. Door zijn wezenlijke interesse voor de belevingswereld van zijn gesprekspartner is hij in staat snel gevoelsmatig contact te leggen. Het is zijn natuur om snel een sfeer van vertrouwen, veiligheid en respect te creëren. Zijn kernkwaliteiten zijn: inzicht, reflectie, relativeren, creativiteit en een onuitputtelijke energie om nieuwe invullingen te vinden. Hij combineert zijn zorg voor emotionele aspecten met een pragmatische zakelijke en luchtige aanpak. Michael leeft zelf ook met vol enthousiasme en optimaal door de praktijk gepokt en gemazeld.

“Leven is Bewegen, ga die uitdaging aan !” Veel gezonde mensen zoeken naar een vertrouwenspersoon. Een coach vanuit eigen praktijkervaring. Coaching waarbij zowel rationele afwegingen als het eigen (juridisch) analytisch vermogen een rol vervult. Het is prettig om een betrouwbaar en een door de wol geverfd klankbord te hebben. Een raadsman die feedback geeft vanuit eigen levenservaring, emoties en rationeel inzicht. Een sparringpartner om actief een High Performance Project (pleidooi; heroriëntering, fusie onderhandelingen of operatie) voor te bereiden. Laat u coachen door een Raadsman met als hobbies duiken, zeilen, Jiu Jitsu, fotografie en reizen. Ook leuk om verkeerde beeldvorming of onhandige uitspraken te voorkomen.

Deskundige en ervaren Coaching voor Nieuwe Prestaties zoals TV-interviews

Michael Boelrijk is zo’n raadsman. Hij is sparringpartner van academisch hoog opgeleide zelfstandigen. Met name weet Michael raad met advocaten, mediators en rechters. Maar ook ICT specialisten, bankiers en artsen hebben baat bij de ontmoetingen met Michael.

Hij onderneemt acties op basis van overzicht en (zelf)reflectie. Door zijn flexibiliteit blijft hij onder zeil. Soms laverend dan weer snel voor de wind. Een sparringpartner dus om hoge prestaties in een operatie, pleidooi, heroriëntering, fusie of project onderhandelingen voor te bereiden.

U kunt uw ontspannen verblijf in Azie bestellen in de webshop http://actusail.biedmeer.nl U vindt daar logies adres of komt langs voor een duikcursus, zeiltrip of gewoon een strandvakantie in een villa met eigen zwembad. Zelfs in Phuket is deze vorm van vakantieadres ongeevenaard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.